4.73/5 (26)

Кой е най-важният фактор за успех в бизнеса?

Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос. Вероятно отговорът се крие измежду редица фактори. Някои бизнеси разчитат на мощните първоначални инвестиции, други – на здрава работа 24/7, а трети – на отличен бизнес план.

Ние вярваме, че високото качество на човешкия капитал и коректните партньори са в основата на всяко успешно бизнес начинание. Без успешни партньорства всичко е загубено, а с тяхна помощ – всичко може да бъде поправено!

Та, кои сме ние и защо си мислим, че трябва да ни се доверите?

ПРОМО ПОЙНТ ООД е компания, която е позиционирана в онлайн маркетинга и рекламната дейност. Фирмата до момента успешно изгражда име сред клиентите, решили да се доверят на амбициозните и ентусиазирани личности, стоящи зад компанията.

Онлайн присъствието винаги може да бъде подобрено!

В бурните времена на развитие на информационните технологии и на социалните мрежи е важно фирмата ви да разполага с коректни партньори, които могат да повишат доверието в продукта или услугата, която предлагате.

Не се заблуждавайте!

Ако разчитате на това, че срещу определена сума пари някой ще размаха магическата пръчка и ще увеличи вашите бизнес резултати за отрицателно време, докато вие лежите вкъщи на дивана или се занимавате с друг бизнес – излъгали сте се. Ние не сме магьосници! И със сигурност в този случай не сме точните за вас хора! Ние не можем и никога няма да ви обещаем нереални резултати, изпълнение на ангажиментите в неразумни срокове или използване на нелоялни практики. Но можем да ви гарантираме, че ще се грижим за вашия проект като за собствен! Крайният резултат от работата ни обаче винаги е свързан с обратната връзка от бизнеса, онлайн представянето на който, ни е повеверено да управляваме.

И най-важното!

Ние не определяме резултатите от нашата работа в парфюмирани и отлично форматирани таблици с цифри, проценти и коефициенти. За нас от основно значение е не дали проведената рекламна кампания има висока ефективност, а дали клиентът е доволен. Клиентът обикновено е доволен, когато рекламната кампания е довела до нови запитвания, поръчки и клиенти. При отсъствието на такива, ние приемаме, че не сме си свършили добре работата. Разбира се, проблемът невинаги е в лошо изградената кампания. Ето защо особено държим на обратната връзка!

В крайна сметка, всеки има право да управлява бизнеса си както намери за добре.

Изборът е ваш!