4.71/5 (24)

Кой е най-важният фактор за успех в бизнеса?

Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос. Вероятно отговорът се крие измежду редица фактори. Някои бизнеси разчитат на мощните първоначални инвестиции, други – на здрава работа 24/7, а трети – на отличен бизнес план.

Ние вярваме, че високото качество на човешкия капитал и коректните партньори са в основата на всяко успешно бизнес начинание. Без успешни партньорства всичко е загубено, а с тяхна помощ – всичко може да бъде поправено!

Та, кои сме ние и защо си мислим, че трябва да ни се доверите?

ПРОМО ПОЙНТ ООД е компания, която е позиционирана в онлайн маркетинга и рекламната дейност. Фирмата до момента успешно изгражда име сред клиентите, решили да се доверят на амбициозните и ентусиазирани личности, стоящи зад компанията.

Ако дадете положителен от отговор на поне един от по-долу изброените въпроси, то ще се радваме да работим заедно, защото искаме и можем да ви бъдем полезни:

  1. Крайно време е бизнесът ви да има интернет сайт, но бюджетът е все така ограничен?
  2. Желаете да увеличите посещаемостта на вашия сайт?
  3. Искате да се позиционирате по-напред от вашите конкуренти в Google?
  4. Необходимо ви е по-добро представяне във водещите социални мрежи?
  5. Нужна ви е оптимизация на бюджета за реклама?
  6. Искате да управлявате ефективно парите за платена реклама?
  7. Желаете да популяризирате един продукт или целия бранд?
  8. Искате да спечелите нови клиенти?
  9. Трябва да подобрите ефективността на вашата цялостна онлайн маркетинг стратегия?
  10. Необходим ви е съвет откъде да започнете?

 

Онлайн присъствието винаги може да бъде подобрено!

В бурните времена на развитие на информационните технологии и на социалните мрежи е важно фирмата ви да разполага с коректни партньори, които могат да повишат доверието в продукта или услугата, която предлагате.

Не се заблуждавайте!

Ако разчитате на това, че срещу определена сума пари някой ще размаха магическата пръчка и ще увеличи вашите бизнес резултати за отрицателно време, докато вие лежите вкъщи на дивана или се занимавате с друг бизнес – излъгали сте се. Ние не сме магьосници! И със сигурност в този случай не сме точните за вас хора! Ние не можем и никога няма да ви обещаем нереални резултати, изпълнение на ангажиментите в неразумни срокове или използване на нелоялни практики. Но можем да ви гарантираме, че ще се грижим за вашия проект като за собствен! Крайният резултат от работата ни обаче винаги е свързан с обратната връзка от бизнеса, онлайн представянето на който, ни е повеверено да управляваме.

И най-важното!

Ние не определяме резултатите от нашата работа в парфюмирани и отлично форматирани таблици с цифри, проценти и коефициенти. За нас от основно значение е не дали проведената рекламна кампания има висока ефективност, а дали клиентът е доволен. Клиентът обикновено е доволен, когато рекламната кампания е довела до нови запитвания, поръчки и клиенти. При отсъствието на такива, ние приемаме, че не сме си свършили добре работата. Разбира се, проблемът невинаги е в лошо изградената кампания. Ето защо особено държим на обратната връзка!

В крайна сметка, всеки има право да управлява бизнеса си както намери за добре.

Изборът е ваш!