Във връзка с нашата дейност ние събираме информация, част от която може да бъде определена като лични данни. Ние уважаваме поверителността на Вашите лични данни и особено много държим те да бъдат защитени.

 

Кой носи отговорност за личните данни, които предоставяте?

ПРОМО ПОЙНТ ООД

ЕИК: 201567856

гр. София 1680

ул. Тодор Каблешков 61, вх. Б, ет. 2, ап. 20

 

Какви лични данни обработваме?

Във връзка с използването на нашата уеб страница, Вие можете да предоставите следната информация:

-име;

-електронна поща;

-телефон;

Всеки път когато посещавате сайта, ние получаваме информация за:

-IP адрес;

– уеб браузър и операционната система;

– местоположение;

– страниците от сайта, които посещавате;

– времето, прекарано в сайта.

 

Къде съхраняваме Вашите данни и кой има достъп до тях?

Данните, които събираме и обработваме, се съхраняват в рамките на нашата компания. Нашият сайт разполага със SSL сертификат, който гарантира допълнителна техническа защита на Вашите лични данни. Ние не предоставяме Вашите данни за маркетингови и други цели на трети страни. Прехвърлянето на личните Ви данни към трети страни е допустимо само в съответствие с действащото приложимо законодателство или в случаите на изпълнение на наш ангажимент по силата на договор след предварителното Ви доброволно съгласие.

 

Какви са Вашите права относно личните данни?

Вие имате право да получите информация за това какви са събраните за Вас лични данни. Имате право по всяко време да откажете събирането и обработването на Вашите лични данни, както и правото те да бъдат заличени.

 

„Бисквитки”

С цел подобряване на функционалността на нашия сайт, ние използваме „бисквитки”. Посредством тях ние събираме данни за Вашето присъствие в сайта. Изчерпателна информация за това какво представляват „cookies” може да прочетете тук. Вие имате пълното право да промените настройките на Вашия браузър така, че да не записва „бисквитки”,  както и да изтриете вече съществуващите такива.

 

Връзки към други уеб сайтове

Нашият сайт съдържа връзки към други уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание, както и за личните данни, които те събират. Препоръчваме Ви преди да ги посетите да се запознаете с политиката им по отношение на защита на личните данни.

 

Други

Запазваме си правото да актуализираме нашата политика във връзка със защитата на личните данни по всяко време. Актуалната версия на политиката ни на поверителност ще е налична по всяко време на нашия сайт.

В случай че имате някакви въпроси по отношение на Вашите лични данни и тяхната защита, не се колебайте да се свържете с нас на dataprotection@promopointbg.com.

Ако считате, че Вашите лични данни се събират или обработват по незаконосъобразен начин имате право да се обърнете към съответния надзорен орган – Комисия за защита на личните данни (София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, www.cpdp.bg, интернет страница: www.cpdp.bg, тел. 02/91-53-518) или да се свържете с нас.

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), чрез които събира информация за посетителите, съобразно нашата политика за защита на личните данни.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close