4.86/5 (44)

Онлайн магазинът не е обикновен сайт. Това, което различава онлайн магазините от останалите сайтове, е целта, за която те са създадени – да продават. В много от случаите, когато Вие имате уникална бизнес идея за продаване на стоки или услуги онлайн, и нещата в един момент не вървят в правилната посока, обикновено първото, за което се замисляте, е дали браншът, който сте заели е „правилният”.

Понякога проблемът действително е в търсенето. За това, което продавате, просто няма търсене. В тези случаи основният проблем при проектирането и реализирането на маркетинговата стратегия за Вашия продукт е популяризирането на нещо, което не се търси, вместо тази стратегия да бъде насочена към създаване на ново търсене.

За радост съществуват и случаи, в които това не е така. Въпреки перфектната рекламна кампания и резултатите от нея, продажбите липсват. Защо се получава? Причините невинаги са в липсата на търсене. Може би си мислите, че сте направили чудесен онлайн магазин, но е възможно да грешите.

Винаги има какво да се коригира и да бъде подобрено!

След обстоен анализ на Вашия онлайн магазин и детайлно запознаване с бизнеса, ние можем да Ви бъдем полезни при:
– изграждане на цялостна маркетингова стратегия с цел задържане на настоящите и привличане на нови клиенти;
– преопределяне на целевите групи;
– ефективна промяна на дизайна и на съдържанието на онлайн магазина;
– подобрение на позициите в търсачките;
– реализиране на платена рекламна кампания;
– качествена поддръжка на профили в социалните мрежи;
– повишаване на ROI на онлайн магазина;
– увеличение на продажбите.

Защо си заслужава да ни потърсите, ако имате проблем с продажбите в онлайн магазина?

Ние имаме почти 10 години опит в онлайн търговията. Познаваме изключително добре българския пазар и познаваме техники, с които лесно можем да продаваме, дори и в чужбина. Работили сме по различни проекти, които не са били наложени на пазара и сме постигали завидни резултати. Вече години наред развиваме успешно един от водещите онлайн магазини за дрехи в България и се гордеем с този успех. Само в рамките на една година след нашата намеса този магазин започна да реализира двойно по-висок оборот. И оттогава продажбите не спират да се увеличават!

Трябва обаче да сте наясно с един факт – не сме магьосници! Ние можем да Ви дадем насоки, да отбележим какви са добрите практики, да Ви съветваме по редица въпроси, но не можем да щракнем с пръсти и всичко да се преобрази. Необходимо е време и солидна работа от двете страни – както от нас, така и от Вас! Защо? Понякога е нужно да коригирате начина на предлагане на асортимента – да бъде увеличен или намален; да предложите по-добри условия за доставка, без това да навреди на стратегията; да осигурите служител, който да върши огромния обем работа и т.н.

Както сами разбирате, процесът по развитие на онлайн магазина не зависи само от нас, но и от Вашето участие като собственици. От нас се изисква да анализираме и съветваме. Ако желаете, може и да приложим някои точки от целия списък, но от Вас зависи глобалното представяне на онлайн магазина, от Вас зависи дали клиентите ще са доволни от обслужването и дали ще се завърнат отново да пазаруват!

Помислете добре преди да ни потърсите!

Желаете ли да разберете кои са добрите практики и какво трябва да промените?
Желаете ли да запретнете ръкави и да работите още по-усърдно?
Желаете ли да започнете да продавате повече чрез Вашия онлайн магазин?

Ако искате да се възползвате от тази услуга – изпратете ни Вашето запитване оттук.