4.81/5 (43)

Google Ads е програма, благодарение на която можете да привличате много нови клиенти в сайта или онлайн магазина. В Адуърдс рекламирате сайт, продукти или услуги като заплащате, само когато има реализиран клик върху рекламата Ви. Цената на клик може да варира от няколко стотинки до няколко лева в зависимост от сферата на дейност и от начина на организиране на самата реклама.

Това, което в Промо Пойнт ООД можем да направим, е да оптимизираме Вашия рекламен бюджет така, че да заплащате минимум цена за клик и да постигате максимална ефективност от брой кликващи върху рекламата. По този начин ние можем да Ви спестим хиляди левове, както и да привлечем възможно най-таргетирани посетители, които Вие самите да превърнете в бъдещи клиенти.

Най-хубавото нещо в Google Ads е, че се заплаща, само когато някой кликне на рекламата. Това означава, че Вашата реклама може да се визуализира пред хиляди хора, но всъщност Вие ще заплатите само за тези, които кликнат върху нея. По този начин Вие може да имате абсолютно пълен контрол върху рекламния бюджет, който сте определили за Гугъл Адуърдс.

Защо е необходимо да използвате тази рекламна мрежа?

На първо място, в Google търсят всички българи. На ден търсенията са над 3 милиона. Сами може да си представите пред каква аудитория ще се показват Вашите реклами.

На второ място – опцията за таргетиране на реклама. Това означава, че ние ще направим всички необходими настройки и конфигурации по начин, по който рекламата ще се показва само на хора, които са във Вашия таргет. Например, ако имате физически магазин за обувки в Пловдив, ние ще насочим рекламата към хора, които са в Пловдив, тъй като те се вписват най-точно в таргета. В крайна сметка ако сте във Варна няма смисъл физически магазин за обувки да се рекламира точно там. Шансът да търгнете на път с автомобила и да пътувате до Пловдив, за да посетите този магазин за обувки, е почти нищожен, нали така?!

На трето място, Гугъл Адуърдс предлага уникална гъвкавост, тъй като никъде няма изискване какъв да бъде минималният бюджет за реклама за един ден и за един клик. Може да стартирате дори с клик от една стотинка и бюджет от един лев на ден.

На четвърто място е високата степен на отчетност, тъй като всеки един клик и всяка всяко едно показване на рекламата бива записвано и участва в отчета, който ще Ви изпращаме. По този начин Вие виждате за какво сте похарчили парите, които сте определили за реклама.

Съществува ли опасност да се използва Google Ads?

По принцип има продукти и услуги, които са забранени за рекламиране, но те са малко и специфични. При запитването към нас ще Ви информираме дали попадате в някоя от тези категории. Иначе оттук нататък опасността от използването на Гугъл Адуърдс съществува единствено, когато неопитен човек организира рекламната кампания. Най-често организацията и въведените настройки на самата рекламна кампания не са добре направени и съществува хаос, който повишава цената на клик.

Също така не е много ясно до каква степен сте подбрали правилно ключовите думи и по какъв начин ги използвате за своята реклама. Недобрата конфигурация в този случай отново ще доведе до повишаване на цената на клик на рекламата. На отделно място е и самата опция дали сте направили правилен подбор на ключовите думи и фрази, с които бизнесът Ви би могъл да продава.

Именно, за да избегнете тези проблеми, спънки и усложнения, които ще доведат до по-висока стойност на клик, респективно и до по-висок бюджет, а същевременно ще получите малко клиенти, ние предлагаме услугата по управление на Вашата рекламна кампания в Google AdWords. В Промо Пойнт ООД имаме няколкогодишен опит, благодарение на който можем да отделим нужното внимание да настроим правилно и коректно кампанията Ви и да постигнем много добра оптимизация в съотношението цена на клик – привлечен посетител. Сигурно е и, че ще повишим възможността да имате много добра възвращаемост на инвестициите, които сте вложили във Вашия бизнес.

Какво включва тази услуга?

Създаването и конфигурирането на рекламна кампания в Адуърдс включва консултация по телефон, skype или email, в която ние разбираме какви са Вашите цели, какво точно искате да се рекламира, определяме какъв е таргетът, както размера на рекламния бюджет.

Също така ще Ви насочим и кой е най-правилният рекламен план за Вас, с който ще може да постигнем целите, които залагате. Ще Ви отговорим и на въпросите, които поставите, за да Ви е по-ясна самата програма и как е организирана тя. Ще имате постоянно достъп до самия профил в Гугъл Адуърдс, откъдето ще може да следите какво се случва, как точно се рекламира бизнесът Ви, както и по какъв начин се изразходват парите. А в края на месеца ще получите отчет за изразходвания бюджет, който ще представлява обобщение на това какво се е случило през месеца.

Месечната поддръжка за Google Ads включва анализ на представянето на текущите рекламни текстове и кампании, корекция на оформлението на самите реклами, за да станат още по-добри. След това се анализира представянето на първоначално подбраните ключови думи, респективно се премахват тези, които не са съвсем точни, както и се добавят нови, които могат да монетизират до по-голяма степен. Добавят се негативни думи, нови реклами и могат да се включват нови продукти и услуги за рекламиране.

Ние следим ежедневно за представянето на кампанията, за да може Вашият бюджет да се изразходва по-правилно. По този начин ще сте сигурни, че имате добър партньор в поддръжката на рекламната Ви кампания и ще може да сте по-спокойни.

За да изпратите запитване, използвайте контактната форма оттук – изпрати запитване.