4.64/5 (45)

seo optimizacia

SEO е съкращение от Search Engine Optimization и в буквален превод означава Оптимизация за търсещи машини. Под това название се разбират всички работещи търсачки като Google, Yahoo, Bing и всички останали по цял свят. Оптимизацията е процес, чрез който се влияе върху подредбата на резултатите, които се появяват при направено търсене в Google. Колкото на по-предна позиция се класира вашия сайт, толкова повече посещения ще отчита. Това е така, защото голяма част от потребителите, които имат определени търсения в Google, разглеждат резултатите само на първата страница.

SEO се дели на три големи дяла:

  • On Page (вътрешна) оптимизация
  • On Site оптимизация
  • Off Page (външна) оптимизация (към външната оптимизация може да се включи като отделен елемент – Link Building (изграждане на линкове))

В България над 98% от хората използват Google, когато търсят продукт или услуга. Към момента услугата SEO оптимизация е насочена именно към тази търсачка с цел позициониране на по-предни позиции на първата страница при определени търсения. Методите и техниките, които се използват за оптимизиране, са качествено и професионално подбрани, според изискванията на Google.

Ако желаете възвръщаемост на инвестициите си за онлайн реклама и добро позициониране в търсачката, то това е услугата, която в най-голяма степен може да изпълни изискванията ви.

SEO или оптимизация за търсачки, е много повече от нещо, което просто правите със сайта си. SEO услугите са от първостепенно значение за вашият бизнес. Ако не бъдат взети нужните мерки вашите усилия могат да се окажат напразни. Единственият начин за всестранно оптимизиране на вашия сайт е да започнете оптимизацията преди фазата на уеб дизайн и дивелъпмънт (web design & development). За целта е препоръчително да използвате услуги както в сферата дизайн и дивелъпмънт, така и в сферата на SEO. Ние от Промо Пойнт ООД учим компаниите как се постига маркетингов успех в търсачките преди началото на проекта или оптимизираме вече съществуващ сайт, осигурявайки му оптимално присъствие в търсенията.

За да се направи подготовката за една добра оптимизация, която да доведе до резултати е необходимо в самото начало да се направи анализ на сайта или така наречения seo одит. Това е услуга, която може да върви като пакет с оптимизацията, но може да се предлага и отделно като опция за откриване на това какви са проблемите на един сайт. Повече за услугата може да прочетете тук: SEO анализ/одит на сайт.

Промо Пойнт ООД се стреми да бъде технологичен партньор на всички свои бизнес клиенти. Ние предлагаме несравнима сигурност и надеждност, а клиентите са в сигурни ръце, знаейки, че нашите специалисти са винаги на разположение да дадат отговор или решение дори във време на криза.

Екипът ни, състоящ се от обучени и сертифицирани специалисти, взема присърце вашите бизнес нужди и изисквания . Същевременно ви осведомяваме за всичко, което би било от полза за вашата компания. Ние не таксуваме клиентите си за кратки консултации. Ще се убедите, че нашите услуги са много по-достъпни, надеждни и ефективни!

Промо Пойнт ООД е доказала успешното представяне на своите клиенти по първите страници на големите търсачки, както и е доказан партньор на редица фирми.

Ние осигуряваме качествен и релевантен трафик от търсачките към сайта на клиента, подобрявайки позицията му в търсенията. Така се получават таргетирани посетители, водещи позиции и огромни печалби за клиента. С наша помощ ще сразите конкуренцията в интернет пространството!

Друга услуга, която може да се причисли към семейството на оптимизацията на уеб проекти, е т. нар. локална или местна seo оптимизация. Тя е насочена към обекти, които са разположени в точно определено населено място и търсят клиенти в рамките на определени граници. Такива могат да бъдат ресторанти, магазини, места за забавление и т.н. Повече за услугата може да прочетете тук: Регистрация на местен бизнес (Local SEO Listing).

Въпрос на седмици е да се убедите в резултатите. 95% от нашите клиенти усещат реален напредък и възвръщаемост на инвестициите в първите си 3 месеца след като са ни ангажирали.

Какво може да направи Промо Пойнт ООД като ваш SEO консултант ?

Увеличаваме вашaтa Възвръщаемост на инвестициите (ROI)

Обикновено, нашите клиенти инвестират и печелят отново и отново, но продължават да разполагат с мощния маркетингов инструмент, който сме създали за тях.

Увеличаваме клиентска база

Привлечете нови клиенти с нашите маркетингови методологии, гарантиращи пълна успеваемост.

Създаваме нов поток от приходи

Увеличете приходите си чрез по-добра видимост, позициониране, и популярност на марката. Всички наши клиенти – малки, средни и големи печелят благодарение на услугите ни.

Оптимизираме потенциала на сайта ви

Нашите методи на работа ще позиционират сайта ви сред топ резултатите от търсене. Постигате максимума чрез най-важния маркетингов инструмент, с който разполагате – вашия уеб сайт.

Гаранция за SEO

Фирмата предлага гаранция за професионален ангажимент, който е обвързан с подобрението на сайта/онлайн магазина в Google. Работата ни е абсолютно спрямо правилата, които се изискват от Google и до момента сме работили по стотици сайтове като основен партньор или подизпълнител! Горди сме с факта, че до момента всички сайтове са подобрявали своите позиции и са привлекли хиляди нови клиенти, благодарение на нашия ангажимент!

Промяната започва да се усеща още след първия месец работа по оптимизацията на сайта и колкото повече време минава, толкова повече ще се убеждавате в упорития ни и даващ резултати труд.

А и не забравяйте, че SEO вече не е само конкретна позиция по дадена ключова дума. Вече говорим за качествен трафик, цялостна видимост на сайта в резултатите от търсене и намиране на качествени канали, от които да се привлекат повече посетители!

Ако желаете да станете част от нашето голямо и успешно семейство, свържете се с нас още днес!