4.82/5 (45)

Промо Пойнт ООД предлага високоефективна и отлично оптимизирана реклама във Фейсбук, с която бизнесът ви може да постигне задоволителни резултати и с минимален бюджет.

Защо е необходима рекламата във Фейсбук?

Facebook.com е най-голямата социална мрежа в света с милард активни потребители всеки ден. Това е безспорно най-посещаваната платформа в България, като на практика половината население на страната вече е във Фейсбук. В световен мащаб голяма част от фирмите използват социалната мрежа с цел маркетинг и реклама – и това не е случайно.

Фейсбук отдавна е важна част от маркетнговата стратегия на всеки сериозен бизнес. Причината се крие в изключително високата ефективност на фейсбук рекламирането и добрата възвръщаемост. Социалната мрежа позволява висока степен на насоченост на посланията, подробни анализи и разнообразни възможности. Това е най-разчупеният и ефикасен начин за рекламиране, използва се дори и за директни продажби. Нарежда се по популярност рамо до рамо с Google Ads, а в последните години силно се конкурира и дори измества телевизионната реклама и останалите традиционни рекламни методи.

Насочвайки сериозна част от бюджета си във Фейсбук реклама, си гарантирате високи конверсии, значителен ръст в посещенията, клиентите и продажбите, както и разбира се – повече приходи и печалби.

Какво представляват рекламите във Фейсбук?

Ако редовно използвате социалната мрежа, със сигурност сте ги виждали. Рекламите във Фейсбук на практика са навсякъде и въпреки това – не са натрапчиви. Накратко, това са публикации, събития, страници или банери, чието послание е специално насочено към потенциалните потребители на конкретния бранд. Фейсбук рекламите биват най-различни видове – от обикновена спонсорирана публикация до специално промотирано събитие. Всички те се отличават с провокиращи интерес и действия визуални елементи и конкретна насоченост.

Тук се крие и ключът – успехът на рекламата в социална мрежа силно зависи от начина, по който ще бъде таргетирана, от адекватната оценка на потенциалните потребители и от атрактивното визуално съдържание. Правилно комбинирани и оптимизирани, тези елементи, заедно с всички останали десетки настройки на Фейсбук рекламите, могат да ви донесат страхотни резултати, повече популярност и много нови клиенти.

Разбира се, за да се постигне подобен ефект, са необходими специалисти, които умело да боравят с рекламните кампании.

Как бихме могли да ви бъдем полезни във Фейсбук рекламирането?

Ние разполагаме с умения и опит в организирането, управлението и анализирането на рекламни кампании във Фейсбук. Ние ще се заемем с:

  • Анализ на настоящата и потенциалната аудитория на бизнеса ви във Фейсбук – ще открием точните хора, пред които да рекламирате, спрямо техните пол, възраст, местоживеене, интереси и други критерии;
  • Създаване, настройване и оптимизиране на реклами и рекламни кампании;
  • Съчетаване на рекламната ви стратегия във Фейсбук с цялостната маркетингова стратегия на бизнеса ви – а специалните ви промоции и намаления ще достигнат до всеки интересуващ се от тях в социалната мрежа;
  • Предоставяне на подробни анализи и отчети за ефективността на рекламите – ще разберете за какво е похарчен всеки лев и какъв приход ви е донесъл.

Възползвайки се от нашите услуги, получавате гаранция за максимално ползотворно изразходване на рекламния ви бюджет, достигане до хората, интересуващи се от продуктите ви и доходоносни кампании.

Свържете се с нас, за да обсъдим възможно най-скоро възможностите за реклама на вашия бизнес във Фейсбук и да започнем заедно да повишаваме приходите и печалбите ви.

Никога не е късно да започнете да рекламирате във Фейсбук, но колкото по-рано го направите, толкова по-добре. Този вид реклама се комбинира идеално с всички останали маркетинг методи, включително и по-традиционните.

Нашите услуги са гъвкави, досущ като рекламите във Фейсбук. Бихте могли да се обърнете към нас за цялостно и постоянно рекламиране в социалната мрежа, поддържане на отделни кампании, изготвяне на реклами за специални промоции и оферти, изобщо, за всичко, свързано с Facebook Ads, от което смятате, че се нуждае бизнесът ви.

Какво трябва да знаем за рекламирането във Фейсбук?

Въпреки че ние ще се заемем изцяло с фейсбук рекламирането на вашия бизнес, все пак е добре да имате представа за някои неща, свързани с този вид реклама. По този начин ще успеете да оцените успеха на кампаниите си и възвръщаемостта на вложените средства.

От изключително значение са моментът на рекламиране и правилното таргетиране в социалната мрежа. В някои случаи, например, не бива да се започва с агресивни кампании на твърде ранен етап от пускането на продукта на пазара. В други – именно това е моментът за активна фейсбук реклама. Всичко е въпрос на професионална преценка, каквато ние сме способни да направим.

Също така, би било безсмислено рекламите да се насочват към твърде широко множество от хора, които не биха се интересували от бранда – например, когато става въпрос за местен бизнес. Количеството достигнати хора не е толкова важно при Facebook Ads – от значение са действията и конверсиите.

Няма смисъл да похарчите 100 евро, за да достигнете до 10 000 човека, от които 50 ще посетят сайта и 10 ще направят покупка. Доста по-мъдро е да се похарчат 20 евро, за да се насочи рекламата към 1 000 интересуващи се от продукта потенциални потребители, половината от които ще направят посещение или покупка. По-добре звучи, нали?

В зависимост от текущите и дългосрочните цели на бизнеса ви, подходящи за използване са различни видове реклами. Основните задачи, които се преследват с Facebook Ads, са популяризиране на сайт или страница, привличане на нови последователи и клиенти, осъществяване на повече продажби, достигане до хора, намиращи се в близост до вашия бизнес.

За всяка една цел и подцел съществуват различни видове реклами във Фейсбук и моментът при избора на точния тип е изключително важен. Всичко опира до комуникацията – когато знаем точно от какво се нуждае бизнесът ви, със сигурност ще изберем най-адекватната реклама, за да изпълним вашите цели.

Например, ако рекламирате салон за красота в квартал Тракия в Пловдив, ще използваме опцията за локална реклама. Тя ни позволява да зададем точен радиус на таргетиране, да добавим цялата нужна контактна и продуктова информация към рекламата и да създадем атрактивно и провокиращо вниманието визуално и текстово послание. По този начин ще доведем в салона ви млади момичета и жени, желаещи да бъдат красиви, живеещи в квартал Тракия в град Пловдив или около него. Трудно бихте постигнали такъв резултат с какъвто и да е друг вид реклама.

Когато работим заедно върху рекламирането на бизнеса ви във Фейсбук, ще ви представяме редовни отчети и анализи на всички кампании. Стараем се да бъдем максимално подробни и ясни, но все пак е добре да имате представа от някои неща.

Основен показател при Facebook Ads е достигането. Органично е достигането до потребители без вложени средства за реклама, а платено е достигането при всички форми на Фейсбук рекламиране.

Конверсиите биха могли да бъдат измерени с различни показатели в зависимост от конкретните цели. В това число влизат брой посещения на страница или уебсайт, количество нови поръчки и клиенти, брой на изтегляния на приложение и много други. Голяма част от тази информация е възможно да се визуализира в реално време във вашия сайт чрез вграждане на специален код. Ето защо този начин на реклама е най-прозрачен и отворен към анализи и подобрения.

Ние ще следим всички тези показатели, внимателно ще ги анализираме и ще ви ги представме в разбираем и изчистен вид. По този начин ще сте сигурни къде е отишла всяка вложена стотинка и какви ползи са ви донесли рекламите.

Промо Пойнт ООД е вашият най-добър избор за ефективна, изгодна и доходоносна Фейсбук реклама.

Изпратете запитване още сега!