5/5 (3) Поддържане на уеб сайтЗамисляли ли сте колко е важен уеб сайтът за имиджа на вашия бизнес? Няма да е прекалено смело, ако наречем сайта дигиталната визитна картичка на вашия бизнес. Чрез него не само показвате на потенциалните клиенти услугите, които предлагате, а и начина, по който го правите.

Изработката на сайт, който е добре оптимизиран, с креативен дизайн и предлага приятно потребителско изживяване изгражда имидж на надежден бизнес.

Поддръжка на онлайн магазин

Повечето бизнеси, които предлагат продажба на стоки използват уеб сайта си за онлайн магазин. Това е един начин бизнеса да спести разходи от наемането на помещение и отварянето на физически магазин.

Въпреки това, не трябва да пренебрегвате изработката и поддръжката на онлайн магазин. Всеки клиент би избегнал да пазарува от магазин, в който хигиената е ниска, няма налични стоки или персонала е груб.

Това важи и за дигиталните платформи за пазаруване през една по-разчупена призма. Ако онлайн магазинът не е оптимизиран добре, зарежда бавно или не са обновени наличностите на продуктите клиента ще предпочете да си закупи продукта от ваш конкурент.

Колко клиента сте готови да загубите заради лоша поддържка на онлайн магазин? А колко нови клиента може да спечелите, ако инвестирате в надежден партньор, който да изработи и поддържа представителен онлайн магазина на вашия бизнес?

Ние имаме 10 години опит в изграждането и поддържането на платформи за онлайн покупки. През това време активно следим тенденциите и винаги предлагаме най-иновативните услуги.

Ние не се страхуваме да създаваме големи очаквания, защото знаем, че ще направим всичко възможно, за да ги постигнем. А ето какво може да очаквате от нашите услуги за поддръжка на сайт и онлайн магазин.

  • Изграждане на маркетингови стратегии, съобразени с продукта и целевата група;
  • Задържане на настоящите клиенти и привличане на нови;
  • Оптимизиране на онлайн магазина и уеб сайта;
  • Подобрение на позицията в Google, чрез органичен трафик;
  • Изграждане на стратегия за платена реклама и нейното реализиране.

Поддръжка на уеб сайт

Ние може да сме ваши партньори. Това означава, че може да разчитате на нас за анализиране, разработване и прилагане на маркетингови стратегии и решения. Както в брака, така и в бизнес партньорството, за да има резултати усилията трябва да се полагат и от двете страни.

Когато решите да работим заедно бъдете сигурни, че сте готови да положите усилия в изграждането на вашия онлайн магазин, който ще носи печалба за вас.

Ако отговорът е ДА, то резултатите няма да закъснеят!

Освен в изграждането и поддръжката на онлайн магазин, ние предлагаме и други услуги, които да увеличат печалбата на вашия бизнес.

SEO оптимизация

Дори с наличието на малък бюджет ние можем да направим чудеса за оптимизирането на вашия уебсайт и да го наредим на челно място в Google.

Дигитална реклама

Инвестицията в Google Ads е доказан метод за увеличаване на продажбите. Ние можем да разработим най-добрата стратегия според, ключови думи, които са релевантни за вашия бизнес.

Реклама във Фейсбук

Това все още е най-използваната социална мрежа в България. Покупките чрез Фейсбук се увеличава с всяка изминала година и никога не е късно да започнете да използвате този канал за продажба.

Много български бизнеси решиха да ни се доверят и да сключат договор за поддръжка на уеб сайт с нас. Добрата новина е, че успяхме да удовлетворим очакванията им. Сега е време вие също да ни се доверите.