4.89/5 (38)

Знаете ли, че броят на българите, пазаруващи по интернет, се е увеличил с внушителните 148 процента в последните 5 години? Няма как да намерим по-добър аргумент, с който да ви убедим, че е крайно време бизнесът ви да се материализира в онлайн магазин. Електронната търговия се развива с бързи темпове и по света, и у нас и загубите, които търпите, лишавайки се от този канал на продажби, са огромни.

Ние от Промо Пойнт ООД ви предлагаме цялостно изграждане и поддръжка на функционален, добре оптимизиран и отговарящ на собствените и клиентските ви нужди онлайн магазин. Доверете този важен процес от развитието си в нашите ръце, за да бъдете сигурни, че ще се възползвате в максимална степен от потенциала на интернет пространството.

Нашите специалисти притежават богат опит в работата с онлайн магазини. Представяме ви някои от най-важните етапи, през които ще премине нашето партньорство, за да се получи идеалният е-магазин, който ще предостави изцяло нови възможности на бизнеса ви:

 • Обстойно проучване на пазара и възможностите за онлайн търговия. В днешно време почти всеки продукт или услуга може да се предлага онлайн със завиден успех. В никакъв случай, обаче, няма да подценим спецификите на бизнеса ви и отрасъла, в който действате. Ще вземем всеки детайл предвид, за да вземем заедно възможно най-правилното решение за избора на вид онлайн магазин и насоката, в която ще се развива.
 • Избор на най-подходящата платформа за е-търговия. Алтернативите на този етап са много. Изборът зависи от много фактори, сред които се открояват типа на продуктите и услугите, потенциалните пазари, клиентските характеристики, както и, разбира се, бюджетът, който сте готови да отделите.
 • Избор на подходящ домейн и URL адрес. Много хора подценяват този фактор, а всъщност той е от изключително значение за бъдещите посещения и покупки от онлайн магазина. Ето защо добре ще се постараем с избора на домейна и точния URL адрес.
 • Изграждане на същинския онлайн магазин. Ние ще свършим цялата черна работа по издигане на електронния ви магазин. Ще се съобразим с всяко ваше изискване, със спецификите на бизнеса ви и неговите продукти, както и с предпочитанията на клиентите. С помощта на свежите идеи и изобретателността на нашия екип със сигурност ще се получи повече от задоволителен резултат.
 • Създаване на съдържание. Екипът ни може да ви помогне и в генериране на първоначалната важна информация в онлайн магазина ви, включително и задължителните текстове като общи условия, условия на доставка, адресна и контактна информация и така нататък. С радост бихме останали ваши партньори и в бъдеще за създаване на оптимизирани и провокиращи внимание продуктови описания и рекламни послания, дори статии в специализиран блог.
 • SEO поддръжка. За да привлечете максимален брой клиенти в интернет, онлайн магазинът ви трябва да се позиционира високо в резултатите на търсещите машини като Гугъл. Нашите специалисти ще се погрижат за началната базова оптимизация на магазина, като ви предлагаме пълна SEO поддръжка и занапред.

Онлайн магазинът отключва безброй врати за развитие на бизнес идеите ви и материализиране на усилията ви с минимални разходи. Със сигурност всеки човек с предприемачески наклонности в България може да се досети за поне няколко продукта или услуги, които би могъл да предлага, но няма достъп до пазара. А дори не ни се мисли колко гениални идеи не разкриват своя потенциал, само защото техните автори не са направили решителната крачка напред за създаване на бизнес.

Вярно е – да започнеш от нулата е трудно и рисковано начинание, изисква страшно много усилия, а положителният резултат не е гарантиран. Затова, именно в такива случаи би било страхотно, ако намерим някакъв сравнително лесен, евтин и неособено рисков вариант за реализиране на идеите си. Интернет магазинът отговаря на всички тези условия и ви дава идеална възможност да бъдете предприемачи, да работите за себе си и да осъществите бизнес мечтите си. По този начин прескачате почти цялата стандартна бюрокрация и влагате минимум средства в начинанието си. А, да – също така, не се занимавате с почти нищо при издигането на онлайн магазина, защото ние сме хората за тази пипкава работа.

Можете да продавате всевъзможни неща по електронен път и няма смисъл да чакате повече, за да осребрите потенциала си. Възможностите ви са неограничени – покупко-продажба на стоки, внос на интересно и дефицитно за момента благо, дропшипинг, дори собствено производство. Колкото по-изобретателни и талантливи сте, толкова по-висока е вероятността за успех. Ако, например, сте добри в изработката на красиви бижута и накити, не се колебайте, а превърнете хобито си в доходоносен собствен бизнес с помощта на онлайн магазин, изработен от екипа ни.

За да започнете не ви трябва нищо друго освен компютър, интернет и хубав онлайн магазин, който остава наша грижа.

Електронният магазин е чудесен вариант и за вече съществуващи и утвърдени компании. Колкото и успешни да сте на пазара, няма как да пренебрегнете развитието на технологиите и промените в клиентските нагласи. Все повече хора се ориентират към онлайн пазаруването, защото е по-лесно, по-удобно и по-бързо. Не забравяйте и конкуренцията – ако притежавате чудесен местен магазин за козметика, любим на повечето хора в квартала, конкурентите ви със сигурност ще се опитат да привлекат голяма част от клиентелата ви с помощта на функционални и изпълнени с разнообразни продукти и атрактивни промоции онлайн магазини.

Търговията по интернет е следващата крачка от прогреса на вашия бизнес, така че не я пренебрегвайте. Освен че по този начин ще задоволите изцяло предпочитанията на клиентите си, значително ще оптимизирате работния си процес, ще повишите продажбите си с помощта на изцяло нов търговски канал, дори бихте могли да работите с по-ниски разходи и да предлагате по-гъвкави цени.

Ето и нагледно сравнение между ползите, които ви носи онлайн магазинът, и разходите за поддръжката му.

Ползи

 • Достъп до неограничен брой клиенти навсякъде в България и по света
 • По-разнообразен асортимент от стоки
 • По-ниски административни и оперативни разходи
 • Няма нужда от физически обекти, понякога не е необходим дори и склад!
 • Липса на бюрокрация
 • Удобство за клиента
 • Точна и навременна информация за продуктови наличности
 • Своевременна и интегрирана информация за приходи и продажби
 • По-гъвкави възможности за ценообразуване и промоции
 • Директна и двустранна комуникация с клиентите
 • Денонощен достъп до магазина
 • По-добро обслужване

Разходи

Преимуществото на ползите е повече от очевидно, нали? Възползвайте се незабавно от тях, като се свържете с нас и заявите цялостно изграждане на интернет магазин.