4.92/5 (38)

Локалните резултати в търсачките в немалко случаи се подценяват, но те заемат важна част от резултатите при опеделено търсене и много често разместват органичните резултати. Ето защо една от основните точки във всяка кампания за популяризиране на сайт (бизнес или бранд) е създаването и оптимизирането на local business listing (регистрация на местен бизнес).

Локалният бизнес листинг е профил, който включва: търговско наименование, адрес, телефон, работно време и всякаква друга информация, която би била полезна за потребителите. Много сайтове, бизнес каталози и директории осигуряват възможности за създаване на подобен профил. Разбира се, най-популярен и значим е бизнес листингът в Google. Може би сте забелязвали появата на „бизнес картичка” най-горе вдясно на страницата, когато търсите определен продукт или услуга в Google? Не може да отречете, че това прави впечатление!

Локал листингът придава видимост на бизнеса Ви, но създаването на local business listing далеч не е достатъчна гаранция за резултати. От особено значение е той да бъде оптимизиран професионално. Само в този случай Вие ще сте поне крачка пред Вашите конкуренти.

За кого е предназначена тази регистрация?

– За онлайн бизнеси с фирмени сайтове;
– За фирми, които нямат сайтове;
– За физически обекти в цяла България – заведения, къщи за гости, клубове и т.н.

Ако притежавате обект – офис или търговска площ, значи за Вас е много важно клиентите да могат да Ви открият. Дори и да не търсят точно Вас, а конкурента до Вас. Не е ли хубаво да увеличите потока от клиенти към физическия Ви обект?

Какво ще направим?

– Регистрация в Google My Business;
– Оформление на бизнес страница в Google+;
– Регистрация и верифициране на обект в Google Maps;
– Създаване на Facebook бизнес страница;
– Бизнес регистрация в Twitter;
– Създаване на бизнес Pinterest акаунт;
– Добавяне на бизнес обект в Bing.

С тези 7 стъпки Вие получавате нужния старт, с помощта на който ще бъдете разпознаваеми и онлайн! Благодарение на тези седем регистрации и професионално попълнени данни, Вие получавате:

– Участие в най-посещаваните социални мрежи;
– Позициониране в най-големите мобилни карти;
– Отлична онлайн репутация;
– Изграждане на бранд;
– Цялостно представяне на фирмата.

Тази услуга се предлага еднократно, а ефекта, който ще получите, е убийствено добър!

Ние, от Промо Пойнт ООД, предлагаме професионално създаване на локал листинг, както и качествената му оптимизация, с цел Вашият бизнес да привлича максимален брой от търсенията по локален признак, но и не само!

За повече информация – свържете се с нас.