4.83/5 (35)

konsultacii

Промо Пойнт ООД предлага професионални консултации за онлайн маркетинг и оптимизация. Ние ще идентифицираме силните и слабите страни във Вашия сайт, ще открием заедно възможности за неговото развитие и ще Ви помогнем да ги приложите.

Какво включва консултацията?

Не поставяме изисквания и ограничения за съдържанието на консултацията. Имате свобода да отправяте въпроси относно всичко, свързано с развитието на Вашия сайт или онлайн бизнес.

Все пак, фокусът основно пада върху:

 • Съдържание и маркетинг – какво да публикувате, колко често да публикувате, по какъв начин да пишете, как да използвате визуални елементи, как да разпространявате и промотирате съдържание;
 • SEO – съвети и техники за on-page и off-page оптимизация, проучване и анализ на ключови думи, настоящи тенденции в областта на търсещите машини, стратегии за линкбилдинг;
 • Маркетинг в социалните мрежи – идеи за създаване и поддръжка на корпоративни страници и профили, съвети за реклама и промоции в социалните мрежи;
 • Работа с Adwords – всичко, което трябва да знаете за рекламната платформа на Google;
 • Реализиране на онлайн продажби – помощ при създаване и развитие на онлайн магазин, идеи за получаване на повече клиенти, продажби и приходи;
 • Осъществяване на идея за онлайн бизнес – съвети и насоки за превръщане на интересна идея в печеливш онлайн бизнес;
 • Анализ на маркетингови действия и резултати – кое работи и кое не, какво може да се подобри;
 • Съвети за изграждане и анализ на цялостна маркетингова стратегия.

А каква е цената?

Цената на консултацията зависи от избрания начин на комуникиране и времето, което ще отнеме провеждането й. Промо Пойнт ООД предлага и абонаментни консултации с големи отстъпки в цената.

Разполагаме ли с необходимата компетентност, за да Ви бъдем от полза?

Предполагаме, че вече си зададохте този въпрос, тъй като в България всеки обича да дава съвети, но не всеки е достатъчно компетентен, за да го прави.

За да бъдете сигурни, че ние сме точният партньор за Вашия бизнес, ще се наложи да се похвалим с част от силните ни страни:

 • Притежаваме дългогодишен опит в онлайн маркетинга и оптимизацията;
 • Имаме зад гърба си множество успешно завършени проекти за много клиенти, с някои от които продължаваме да работим и до днес;
 • Всички служители на дигитална агенция Промо Пойнт ООД са висококвалифицирани специалисти, притежаващи богат набор от знания и умения в областта на интернет маркетинга и оптимизацията;
 • Били сме и продължаваме да бъдем надежден партньор на бизнеси от всякакво естество – от строителни дейности до търговия с облекло;
 • Преодолявали сме всевъзможни малки и големи проблеми

Как на практика бихме могли да помогнем на бизнеса Ви?

Еднократна консултация или поредица от реални или виртуални професионални срещи до голяма степен биха подействали като катализатор за Вашия бизнес. Нашите усилия ще бъдат насочени в максимизиране на реализациите, които получавате, изразени в нови клиенти и по-високи печалби.

От вас се изисква единствено да ни се доверите и да продължите да сте все така усърдни и отдадени в работата си. Не обещаваме чудеса, без да си мърдате пръста – обещаваме Ви положителни резултати, възнаграждаващи общите ни усилия.

Ако притежавате онлайн магазин, но нещата в него никак не вървят, със сигурност е добро решение да се обърнете към нас за консултация. Може би тъкмо сте започнали онлайн търговия и не знаете как да направите следващата крачка или продажбите Ви в интернет изведнъж са започнали да се сриват. Каквато и да е ситуацията, заедно ще идентифицираме проблемите, ще намерим решение, ще Ви помогнем да го осъществите и ще извлечете максимума от своя онлайн магазин.

Насреща сме и в случаите, когато изпитвате проблеми с достигането до потенциалните Ви клиенти, включително и корпоративните. Възможно е да не използвате най-подходящите подходи за взаимодействие с потребителите или пропускате някои чисто технически елементи от маркетинга. Не се страхувайте да попитате, отговорите със сигурност ще Ви бъдат от полза.

Няма по-голямо разочарование от това човек да има гениална идея и да я реализира по прекрасен начин с всички възможни текстови и визуални средства, но въпреки това идеята му да не се радва на голяма популярност. Понякога са необходими само още едно-две нещица, които трябва да направите, за да можете да се похвалите с популярен сайт или блог. Консултирайте се с нас и ще разберете кои са те.

В интернет няма невъзможни неща, успехът е достижим с много труд, постоянство и не на последно място – знания и умения. Човек не се ражда научен, а онлайн маркетингът е толкова динамичен, че нещата се променят буквално всеки ден.

Обърнете се към нас за маркетингова консултация и ние ще се постараем да научите и приложете всичко, което касае Вас и Вашия бизнес!