4.81/5 (32) social marketing

В днешно време светът изцяло се е пренесъл в социалните мрежи. Броят на потребителите им расте с всеки изминал ден, а със също толкова високи темпове се увеличават и възможностите за Вашия бизнес в тях.

Възползвайте се от професионалните услуги на Промо Пойнт ООД, за да използвате пълноценно социалните мрежи и да се доближите още повече до настоящи и нови клиенти и партньори като материализирате във възможно най-висока степен бизнес потенциала си.

Предлагаме създаване и поддръжка на корпоративни профили във Facebook и Google+, изготвяне на маркетингова стратегия в социалните мрежи, създаване на рекламни и промоционални кампании, експертни анализи на социални сигнали и бизнес присъствие в социалните медии, както и всякакви други дейности, свързани с маркетинг в Google+ и Facebook.

Създаване и поддръжка на Facebook страница

Фейсбук е водещата социална мрежа в цял свят. В България се използва от над 2.5 млн потребители. Създаването на страница, поддържането й и привличането на фенове е сред възможностите за по-бърза реклама и запознаване на хората с Вашия бизнес.

Създаване и поддръжка на Google+ страница

Google+ е социалната мрежа на търсачката Google. Създаването на бизнес страница е задължително за всеки бизнес, който желае да се позиционира добре. Социалната мрежа е все още слабо развита, затова имате уникалния шанс да изпреварите конкуренцията!

Защо е необходимо солидно присъствие на бизнеса Ви във Facebook?

Има един единствен факт, който би следвало да е достатъчен, за да Ви убеди, че използването на Facebook за бизнес цели е повече от препоръчително – потребителите на социалната мрежа се равняват на една четвърт от цялото население на света или повече от 2 милиарда потребители!

Ако все още се колебаете, вижте няколко интересни факта:

 • В България Facebook се използва от 2,5 милиона потребители или близо една трета от населението на страната;
 • Хората прекарват средно по 20 минути на ден във Facebook;
 • Половината от потребителите в социалната мрежа са фенове на бизнес страници, чиито брандове харесват;
 • Над 60% от хората, използващи Facebook за бизнес цели, твърдят, че платформата е от жизненоважно значение за развитието на тяхната компания;
 • Инвестициите във Facebook маркетинг се възвръщат в значително по-висока степен от инвестициите в останалите традиционни рекламни канали;
 • Всеки световноизвестен бранд притежава собствена Facebook страница.

Ами Google+?

Социалната мрежа, създадена от Google, може да не се радва на чак толкова висока популярност, но също носи изключително големи бизнес ползи. Всеки регистриран и активно ползващ Google+ бранд получава повече популярност и по-високи позиции в резултатите от търсене главно поради две причини:

 • Възможност за насочване на посланията към специфични и конкретно обособени кръгове от хора;
 • Силна положителна връзка между активността в Google+ и класирането на сайта в резултатите на търсачката.

Звучи добре, нали? Ето какви са конкретните ползи от социалните мрежи за Вашия бизнес:

 • Значително по-висока възвръщаемост на инвестициите в реклама и промоции. Facebook позволява насочване на рекламите по множество демографски и социални признаци. Тази опция, заедно с уменията на нашите специалисти, ще Ви гарантира максимално ефективно вложение на средствата за реклама и високи реализации – клиенти, продажби, приходи.
 • Личностни взаимоотношения с клиентите. Наличието на корпоративна страница в социалните мрежи автоматично приближава бранда Ви няколко нива по-близо до клиентите, като същевременно компанията Ви придобива човешки облик в техните очи.
 • Възможност за генериране и директно взаимодействие с лоялна клиентска група;
 • Наличие на свежо, разнообразно и интересно съдържание, поддържащо и увеличаващо интереса към компанията;
 • Достигане до максимален брой потенциални клиенти на всички възможни устройства;
 • Повече и по-ефективни възможности за промотиране, реклама и популяризиране.

Именно това е и най-положителната характеристика на социалните мрежи за бизнеса – огромното разнообразие от възможности и способи, чрез които брандът може да се рекламира, промотира и представя. Нашите експерти притежават богат опит и умения, свързани с разнородните маркетингови инструменти в социалните мрежи. Възползвайте се от нашите услуги и ние ще:

 • Организираме цялостното присъствие на бизнеса Ви в социалните мрежи, включително създаване и поддържане на корпоративна страница, комуникация с клиенти и изготвяне на средносрочна и дългосрочна маркетингова стратегия;
 • Промотираме Вашата компания, продуктите и услугите, които предлагате, чрез интересни и разчупени публикации и рекламни кампании, провокиращи покупка и създаващи разпознаваемост на бранда;
 • Организираме различни състезания, събития, възможности за „поглед зад кулисите“ и други подобни мероприятия с цел сближаване с Вашите клиенти и олицетворяване на бизнеса Ви;
 • Анализираме внимателно действията на потребителите в социалните мрежи, техните демографски характеристики и социални сигнали. Ще преобразуваме сложните статистически данни в реални изводи и по-добре насочени и ефекетивни маркетингови послания.

Накратко, нашите експертни умения и знания + Facebook и Google = по-популярен и по-печеливш бизнес. Свържете се с нас, за да поговорим за маркетинг в социалните мрежи и да Ви изготвим индивидуална оферта спрямо Вашите нужди и бюджет!