4.81/5 (31)

populqrizirane na brand

Какво е брандинг?

Популяризирането на бранд или Брандинг е процесът, чрез който продукт или услуга се отличава от своите конкуренти. За разлика от марката, която е чисто юридическо понятие, брандът съдържа в себе си абсолютно всичко, свързано с бизнеса – това, което впечатлява хората, което ги кара да говорят за Вас, което ги кара да купуват.

Чрез брандинг представяте своите продукти пред клиентите, използвайки различни визуални и психологически средства. Целта е да фокусирате погледа на хората върху положителните качества на Вашите продукти и да създадете силно положителни асоциации с Вашето име.

Успешният брандинг на 100% Ви гарантира и успешен бизнес!

Какви са ползите от брандинга?

  • Брандингът помага за трайно установяване на бизнеса в определена пазарна ниша
  • Брандингът Ви позволява да продавате повече и на по-високи цени
  • Дългосрочната брандинг стратегия Ви гарантира устойчивост на бизнеса и стабилни приходи
  • С помощта на брандинга печелите по-висок пазарен дял
  • Инвестициите в брандинг сега се отплащат в изключително висока степен в бъдеще
  • Брандингът увеличава в голяма степен стойността на бизнеса Ви

 

Какви условия са необходими, за да имаме успешен брандинг?

Първите асоциации, които обикновено изскачат в ума ни, когато споменем „успешен брандинг“, са големи световни корпорации като „Кока-Кола“, „Макдоналдс“ и други подобни. Тези компании са блестящи примери за страхотен маркетинг на всякакво равнище, но това не означава, че само при такива като тях брандингът работи успешно.

Всъщност, всеки бизнес може да се брандира онлайн – малко производство, средна търговска фирма или голяма корпорация.  Брандинг може да се прилага и на всеки един етап от развитието на дейността – създаване на фирма, внедряване на продукт, предлагане на иновативна услуга, популяризиране пред нови клиенти, изграждане на имидж и така нататък.

Не си мислете, че малките и неособено популярните фирми няма нужда от брандинг. Точно обратното – подобни видове бизнес се нуждаят от добра разпознавемост сред потенциалните си клиенти, за да се отличават от своите многобройни конкуренти и да привлекат максимален брой потребители.

Най-важното е да се избере правилна брандинг стратегия, която да доведе до значителна възвръщаемост на вложената инвестиция. За да се постигне тази цел, са необходими усилията на опитни експерти в маркетинга, които да обвържат всички онлайн и офлайн рекламни действия с цялостния брандинг план.

Ние, от ПРОМО ПОЙНТ ООД, предлагаме нашите услуги за популяризиране на Вашия бранд, комбинирайки разнообразни маркетингови инструменти

Заедно с Вас ще намерим отговорите на най-важните въпроси, които касаят качествения брандинг:

  • Каква трябва да е визията на фирмата пред клиентите?
  • С какви положителни характеристики се отличават Вашите продукти и услуги от конкурентните?
  • Има ли вече изградено потребителско мнение за бранда Ви и какво е то?
  • Какви асоциации бихте искали да предизвиква името на Вашата фирма?

 

Нашият екип е наясно кой е най-важният елемент при брандинга, а именно – изграждането на асоциация с продукт или услуга чрез правилен маркетингов и психологически подход.

Брандинг стратегията започва още от изработката на сайт, лого и банери, преминава през оформлението на визитки, флаери, листовки и достига до таргетирана рекламна кампания онлайн и офлайн. Рекламата в онлайн сайтове или печатни вестници, създаването и развиването на Фейсбук страница или брандирането на фирмени автомобили – всичко това е бранд.

Ако предлагате иновативна услуга, уникален продукт или желаете хората да разберат, че сте по-добри от конкурентите, това е Вашият шанс да станете известни! Не пропускайте възможността да постигнете значителни успехи и да привлечете много клиенти!

Нека се захващаме с брандинг стратегията на Вашия бизнес сега! Свържете се с нас, за да обсъдим всички подробности и да Ви изготвим индивидуална оферта.